Information om mig

Jag heter Marita Ittner och bor i Kungsbacka, Halland. I juli 2003 startade jag mitt företag Forevertaktil

Jag är utbildad Socialpedagog, Beröringspedagog, Taktilterapeut, certifierad handledare i Sorgebearbetning och lärare i metoden Taktil behandling. Jag har tidigare arbetet 25 år i vården, framförallt inom handikappomsorgen, men även inom barnomsorg, psykiatrin och äldreomsorgen. Jag har efter att jag utbildade mig till Socialpedagog arbetat några år på utbildningsföretaget Lernia, som socialomsorgslärare.                                                                                    

Idag arbetar jag som egen företagare och erbjuder utbildning, föreläsningar och handledning till Kommuner, Landsting, företag och privatpersoner.

Jag kan även handleda/coacha personalgrupper i beröring och bemötande.

Jag erbjuder även utbildning, föredrag och handledning till personal och anhöriga som ger omsorg till eller vårdar personer med demens, förvärvade hjärnskador och personer med olika funktionsnedsättningar.

 

Forevertaktils verksamheter

  • Taktil utbildning och fortbildning
  • Anpassad utbildning i Taktil behandling för yrkesgrupper med utbildning inom massage, friskvård, hälsa, vård och omsorg
  • Föreläsning om beröringens effekter inom omvårdnaden (1-3 dagars)
  • Arbetar även med hälso/hudvårdsprodukter
  • Sorgebearbetning
  • Coachning 

Har även erfarenhet av att arbeta med taktil med blivande mödrar på Östra sjukhuset GBG, anorektiker/bulimi, multihandikapp, demens, nyopererade hjärtpatienter, bebisar

Har haft många varierande uppdrag i bland annat Göteborgs stad, Varbergs kommun, Kungsbacka kommun, Örebro stad och Borås stad.